Quinta das Chaves 11 Casfreires, Ferreira de Aves 3560-043 Satao
0031(0)6-41541903 vandevecht@hotmail.com

Bereikbaarheid

Per vliegtuig
Indien u per vliegtuig reist, is het vliegveld van Porto het meest dichtstbijzijnde vliegveld. Vanaf het vliegveld is het via prachtige nieuwe rijkswegen, zonder files en met mooie vergezichten ongeveer twee uur rijden naar Casa Limao (circa 160 km). Op het vliegveld heeft u ruimschoots de gelegenheid een voor u passende auto te huren. In dit kader is het boeken van een fly-and-drive ticket, het meest voordelig. Het is ook mogelijk om op Lissabon te vliegen. Vanaf dat vliegveld is het ongeveer drie en een half uur rijden.
Diverse luchtvaart maatschappijen, o.a. Transavia, Ryanair, vliegen vanaf diverse luchthavens vanuit Nederland, belgie, Duitsland naar Porto.

Per auto
U rijdt via Oporto richting Lissabon. Bij de afslag Aveiro neemt u de snelweg richting Viseu. Bij kilometerpaal 76 slaat u af richting Viseu Norte. Bij kilometerpaal 93 slaat u af richting Satao. Daarna wijst de weg zich vanzelf.
Indien u met de auto naar Portugal komt, rijdt u via de oostzijde Portugal binnen (dit is de kortste route). U reist dan langs de Serra de Estrela met zijn schitterend vergezichten.

Komt u vanaf Salamanca (Spanje): Grensovergang Vilar Formoso richting Guarda/Viseu. Bij Mangualde (km paal 108) rechtsaf naar Penalva (do Castelo) en dan door Satao (EN 329), en daarna volgt U de borden Camping .

Met het openbaar vervoer (vanaf de vliegvelden)
Vanuit Lissabon (de trein vertrekt vanaf treinstation Lisboa Oriente) kunt u met de trein naar Mangualde (dan een half uur met de taxi naar Casa Limao). Dit is een mooie treinroute van ongeveer 4 uur. Vanuit Porto kunt u met de bus naar Viseu (vervolgens ook een half uur met de taxi naar Casa Limao). De prijzen voor taxiritten zijn laag vergeleken met de Nederlandse standaard.